proiectare


Amenajari interioare proiectareProiectarea pentru un design de amenajari interioare decurge in etape bine definite pentru o continuitate organizata a lucrarii.

 

Chestionarul - il completam impreuna pentru a afla dorintele, gusturile, hobby-urile si nevoile fiecarui client in parte. 

 

Masurarea spatiului (releveul) - se face in amanunt pentru a avea planuri cotate adecvat pe baza carora se va desfasura toata lucrarea de design interior.

 

Variante in plan 2D - propunem variante optime de amenajari interioare ale spatiului, in plan. Alegem varianta perfecta impreuna pentru o transpunere in imagini tridimensionale.

 

Reprezentare 3D – arhitectii si designerii creaza imagini tridimensionale pentru fiecare camera in parte, astfel vei putea vedea toate detaliile de amenajare, mobilare si decorare - culori, texturi, finisaje etc.

 

Cote de executie - se fac planuri de cote separate pentru: electrica, scafe si alte elemente volumetrice, vopsea, tapet, mobilier, desfasurate de placeje ceramice etc. In conformitate cu acestea se pot incepe lucrarile de constructii si finisaje.

 

Achizitii de materiale - pe  baza cataloagelor si a mostrarelor noastre, facem selectia cea mai potrivita a materialelor. Obtinem oferte de pret pentru mobilier, corpuri de  iluminat, tapet, vopsea, perdele, placaje ceramice, usi, parchet etc.

 

In stadiul dat, proiectul de design interior este finalizat si puteti face executia acestuia cu echipele noastre de profesionisti.