mobilier la comanda

Amenajari interioare mobilier

Realizam mobilier adaptat dorintelor si nevoilor tale, care se incadreaza perfect in spatiul de care dispui.

 

Trebuie sa stii ca mobilierul nu este realizat in serie, fiecare comanda este unica, atat ca design, cat si ca materiale si culori.

 

Vei avea mobila identica cu cea din proiectul de amenajari interioare pe care ti l-am propus si vei sti inca de la inceput cum va arata casa ta la finalul lucrarii.

 

Alegem dintr-o gama larga de materiale, cele mai bune si potrivite solutii pentru tine. Daca esti deschis la provocari, putem incerca o noua abordare pentru fatadele mobilierului dar si pentru compartimentarea de interior a acestuia. Usa de dressing nu va mai fi o simpla placa de pal cu maner ci un obiect decorativ impunator cu un sistem de deschidere performant.

Multi dintre noi muncim si de acasa. Ce este de facut atunci cand e nevoie de un birou dar nu exista spatiu suficient pentru acesta sau dorim ca zona noastra de lucru sa se integreze armonios in designul camerei.  Noi te putem ajuta sa rezolvi aceste probleme cu cele mai interesante si moderne solutii.

Iar daca ai o garsoniera sau dormitorul tau este foarte mic, iti propunem un pat rabatabil sau ascuns in dulap. Ai foarte multe carti? nu este o problema, modelele ingenioase de biblioteci te vor ajuta sa faci economie de spatiu si sa pastrezi camerele aerisite. Vei afla ca un dulap nu inseamna un corp masiv ce iti aglomereaza casa, ci mai intai de toate este un loc comod si functional in care iti depozitezi intr-un mod logic fie hainele, fie alte lucruri necesare. Nu sunt rare cazurile in care avem o camera lunga si care poate fi impartita in doua zone printr-un perete facut din mobila. Pe o parte putem avea un spatiu complex de depozitare iar pe alta, un joc de policioare, oglinzi sau culori.

Nimic nu ne impiedica sa-ti transformam bucataria in camera ta preferata. Atmosfera comuna si inghesuita nu-ti va mai intrista momentele de culinarie. Amplasate cu atentie la detalui si completate cu feronerie ultramoderna, toate dulapurile, sertarele si electrocasnicele vor fi la indemana ta. Faianta alba si invechita dintre corpuri poate fi inlocuita cu sticla colorata, piatra naturala, mozaic, MDF, autocolant, bambus,compozit, etc.

Nu exista limite pentru o amenajare inerioara. Nu exista design pe care sa nu-l putem realiza pentru tine si familia ta.

Pal de toate culorile, MDF simplu sau vopsit, placaje decorative de la SIBU, un autocolant cu animalul tau preferat  sau orice iti este drag, sticla si plexiglas de toate culorile, textil sau piele pe usile mobilierului, totul poate fi asa cum nici nu ai visat.

Iar daca iti place sa fii practic si nu te pasioneaza designul inovator si tendintele in mobilier,  poti sa vii la noi si sa alegem impreuna modele classice de constructie si proiectare a mobilei. Te oboseste goana dupa minimalism si stilul modern? impreuna o sa gasim un model de mobila care sa te faca fericit.

Mobilierul va fi montat in locuinta ta de o echipa de profesionisti. Nu trebuie sa-ti faci griji pentru transport. De acest aspect ne ocupam tot noi si fara costuri suplimentare in Bucuresti si in judetul Ilfov.