Portofoliu

  

Te invitam sa ne cunosti prin intermediul lucrarilor noastre de amenajari interioare. Tot ceea ce realizam este pentru oameni ca tine, oameni care isi doresc sa fie altfel.

 

In portofoliul nostru de amenajari interioare gasesti idei si solutii pentru toate gusturile. Fiecare amenajare a fost conceputa dupa preferintele si necesitatile clientului.

Fie ca-ti place un stil minimalist si modern, rustic sau clasic, mediteranean sau oriental, iti vom oferi cea mai spectaculoasa varianta a stilului tau preferat.

 
Nu facem doar un design frumos, ci si functional.

 

Fiecare lucrare este unica in felul sau pentru ca pastreaza micile secrete si dorinte ale fiecarui client. Cu totii avem un stil de viata diferit si acesta se reflecta  in designul de interior al casei  noastre. Tabieturile si obiceiurile noastre isi pun amprenta intr-un mod evident asupra ideilor pentru un proiect de amenajari interioare.

Am incercat de fiecare data sa aducem proiectul la realizarea lui completa si nu ne-am multumit doar sa-l avem frumos gandit pe calculator. Nu avem cum sa prezentam toate lucrarile noastre, pentru ca sunt nespus de multe, dar am facut o selectie de amenajari pentru diferite gusturi si posibilitati financiare, astfel ne dorim ca fiecare sa-si gaseasca aici inspiratie pentru caminul sau.

Exista foarte multe trucuri si tehnici de decorare ce ne pot modifica radical ambianta intr-o locuinta, un spatiu de lucru, relaxare sau distractie. Sa luam ca exemplu imaginea de pe aceasta pagina. In amenajare au fost folosite elemente foarte simple care luate separat poate ca nu ar avea nici un impact, insa puse una langa alta, alcatuiesc o amenajare moderna unde s-a pus accent pe materiale inspirate din natura. Piatra decorativa, peretele de apa din lateralul canapelei, semineul, tabloul cu marea incetosata, geamul generos si fara parapet,toate se leaga intre ele si se potrivesc cu textura si culoarea canapelei generoase. La pardoseala nu am folosit parchet, gresie sau linoleum ci am preferat sapa epoxidica pentru ca acest produs se caracterizeaza printr-o aderenta foarte buna la suport, este rezistent si stabil in medii chimice , acide sau alcaline, la variatii de temperatura, are rezistenta exceptionala la uzura si abraziune. Sapa epoxidica are avantajul ca poate avea orice culoare si se poate face cu diferite desene si combinatii cromatice. In cazul nostru, am ales un argintiu. Un covoras pufos, cativa tabureti, un lampadar tip undita si amenajarea este gata. Nu este nevoie de multe elemente sau obiecte pentru ca amenajarea sa fie comoda si interesanta. Adesea simplitatea face diferenta.