poze proiecte

  1. Sofa catifea superba lux
    Sofa catifea superba lux


Va invitam sa vizionati galeria de imagini cu proiectele noastre de amenajari interioare unde puteti vedea o comparatie intre conceptul proiectului si rezultatul final. 

Pentru a prezenta cat mai bine ceea ce facem, am selectat cateva dintre proiectele noastre realizate pe calculator la care s-a facut si executia. Am pus alaturate imaginile cu proiectul in stadiul de concept si imagini cu proiectul in stadiul final. Rezultatul este cel pe care il vedeti.  Amenajarile au iesit cu exactitate asa cum le-am gandit, doar ca in realitate parca sunt mai frumoase si mai interesante, pentru ca poti vedea si atinge texturile, vezi fiecare detaliu de aproape. Tot ce i-a placut clientului in imaginea 3D se regaseste si in prezentarea finala a executiei. Ca in orice lucrare de constructie si reamenajare de locuinta, spatiu comercial sau de relaxare, exista un sir de etape, unele mai simple altele mai complicate. Toate trebuie parcurse, fara abatere pentru a ajunge la rezultatul dorit. Se intampla uneori sa decopertezi peretii si sa descoperi lucruri ce trebuiesc modificate radical sau apar tevi ce nu figureaza in planul casei, grinzi ascunse, electrica deteriorata, etc. Toate aceste lucruri neprevazute pot modifica mai mult sau mai putin ideile noastre despre cum ne dorim sa arate spatiul. In asemenea situatii deciziile sunt luate cu mare grija, pentru ca orice decizie gresita poate schimba radical amenajarea si ce e mai grav, poate dezamagi asteptarile beneficiarului.

De fiecare data cand se termina o amenajare de interior, satisfactia noastra este enorma si dorim sa impartasim acest sentiment cu tine. O lucrare dusa pana la capat, cu succes, face cat o mie de cuvinte.