apartament sebastian

 1. Amenajari interioare bucatarie moderna
  Amenajari interioare bucatarie moderna
 2. Amenajari interioare bucatarie moderna
  Amenajari interioare bucatarie moderna
 3. Amenajari interioare bucatarie moderna
  Amenajari interioare bucatarie moderna
 4. Amenajari interioare living modern
  Amenajari interioare living modern
 5. Amenajari interioare living modern
  Amenajari interioare living modern
 6. Amenajari interioare living modern
  Amenajari interioare living modern
 7. Amenajari interioare , design pentru dormitor oaspeti
  Amenajari interioare , design pentru dormitor oaspeti
 8. Amenajari interioare , design pentru dormitor oaspeti
  Amenajari interioare , design pentru dormitor oaspeti
 9. Amenajari interioare , dormitor oaspeti
  Amenajari interioare , dormitor oaspeti
 10. Amenajari interioare , design pentru dormitor matrimonial
  Amenajari interioare , design pentru dormitor matrimonial
 11. Amenajari interioare , design pentru dormitor matrimonial
  Amenajari interioare , design pentru dormitor matrimonial
 12. Amenajari interioare , design pentru baie matrimoniala
  Amenajari interioare , design pentru baie matrimoniala
 13. Amenajari interioare , design pentru camera de copil
  Amenajari interioare , design pentru camera de copil
 14. Amenajari interioare , design pentru camera de copil
  Amenajari interioare , design pentru camera de copil
 15. Amenajari interioare , design pentru camera de copil
  Amenajari interioare , design pentru camera de copil
 16. Amenajari interioare baie cu dus
  Amenajari interioare baie cu dus


Proiectul de amenajari interioare al acestui apartament a fost realizat pentru un cuplu de tineri simpatici care asteapta un copil. Fiecare camera in parte inspira o atmosfera calda si prietenoasa.

 

In designul de amenajari interioare pentru bucatarie am folosit culori deschise si materiale de baza: lemn,piatra decorativa, sticla metal si finisaje din inox. Ideea unei amenajari moderne este sustinuta de modalitatea de impartire a zonelor, de structurarea functionala, de materialele folosite (nuanta de lemn zebrano fiind foarte populara) si culorile simple dar cu impact semnificativ (cremul este elegant, deschis, verdele este vesel si optimist).Bucataria are deschidere catre hol si living, in acelasi timp este clar delimitata de restul casei printr-un bar cu sticla transparetnta incastrat intr-un cadru de lemn, dar si prin diferenta de materiale folosite. Ca impartire functionala avem doua zone: una pentru gatit si spalat vase si cealalta zona de luat masa cu barul care au fost cuplate nu doar pentru a crea un design deosebit ci si pentru a face economie de spatiu. 

 

Pentru living am ales culori pastelate de crem, maro, gri si materiale lucioase cu accente asigurate de obiectele decorative, draperii si tablouri. Camera de living este impartita in cateva zone functionale: zona in care avem o canapea generoasa pe colt, extensibila si zona de multimedia, cu TV, DVD, sistem audio si Xbox care sunt amplasate si ascunse in corpurile de mobilier de pe peretele opus canapelei. Pentru a pastra ideea de living minimalist corpurile nu sunt complicate si nici masive iar fronturile usilor sunt lucioase sau din sticla mata. Pentru ca inaltimea tavanelor nu este foarte mare am propus doar cateva scafe locale pentru a accentua anumite zone.

 

 Camera de oaspeti are dublu rol - mic living si dormitor pentru musafiri. Culorile calde folosite, cu accentul dat de tonurile de portocaliu fac din aceasta incapere un spatiu prietenos, familiar unde poti sa iti petreci timpul liber la televizor sau sa te odihnesti pe canapeaua extensibila. Incaperea are si un spatiu de depozitare incapator, masute sub forma de cuburi ce pot fi dispuse diferit in functie de necesitati si o comoda pentru televizor. Pentru ca este unul dintre atuurile noastre, comoda TV nu este numai un obiect de mobilier aspectuos - o planta decorativa a fost inserata in decupajul din blat, ci si functional - prezinta sertare cu rol de depozitare.

Dormitorul matrimonial a fost realizat intr-o combinatie de culori pamantii cu accentul de culoare dat de nuante de mov si lila, insa prezinta o atmosfera nocturna prin accentele intunecate. Tot aici, in dormitorul matrimonial, a fost realizat si dressingul, despartit de dormitorul propriu-zis printr-un perete tapitat cu piele. In zona de dressing a fost inclusa si masuta de machiaj, langa fereastra, pentru a favoriza utilizarea ei la lumina naturala.

 

Camera de copil am propus-o colorata si vioaie. Avem o zona de joaca cu multiple raftulete pentru jucarii iar pentru hainute am propus un dulap cu usi de diferite culori. Accentul cromatic este dat de fotoliul in forma de ou pentru copilasi.

 

Proiect de amenajari interioare realizat de echipa Art Deco Zone