apartament ozana

 1. Amenajari interioare. Design interior pentru living modern cu finisaje exclusiviste
  Amenajari interioare. Design interior pentru living modern cu finisaje exclusiviste
 2. Amenajari interioare , design pentru living modern
  Amenajari interioare , design pentru living modern
 3. Amenajari interioare, dormitor matrimonial minimalist cu panou luminos din plexiglas
  Amenajari interioare, dormitor matrimonial minimalist cu panou luminos din plexiglas
 4. Amenajari interioare, dormitor matrimonial minimalist cu corp de iluminat "Mikado Metal"
  Amenajari interioare, dormitor matrimonial minimalist cu corp de iluminat
 5. Amenajari interioare dormitor matrimonial minimalist
  Amenajari interioare dormitor matrimonial minimalist
 6. Amenajari interioare , dressing - masuta de machiaj
  Amenajari interioare , dressing - masuta de machiaj
 7. Amenajari interioare , dressing - masuta de machiaj
  Amenajari interioare , dressing - masuta de machiaj
 8. Amenajari interioare , dressing - masuta de machiaj
  Amenajari interioare , dressing - masuta de machiaj
 9. Amenajari interioare , design pentru bucatarie moderna
  Amenajari interioare , design pentru bucatarie moderna
 10. Amenajari interioare , design pentru bucatarie moderna zona dinning
  Amenajari interioare , design pentru bucatarie moderna zona dinning
 11. Amenajari interioare baie matrimoniala
  Amenajari interioare baie matrimoniala
 12. Amenajari interioare baie matrimoniala
  Amenajari interioare baie matrimoniala
 13. Amenajari interioare , design pentru baie mica
  Amenajari interioare , design pentru baie mica


Apartamentul achizitionat de un cuplu tanar are patru incaperi: living, dormitor matrimonial, dormitor de oaspeti si un al treilea dormitor, care a fost transformat intr-o camera de dressing.

 

Cei doi tineri si-au dorit un apartament confortabil si foarte modern, asa ca designerul nostru s-a folosit de culori si combinatii de texturi pentru a estompa aerul de apartament de bloc, abordand un stil urban, tineresc. Astfel ca, tonurile de gri predominante in intreg proiectul de amenajari interioare sunt combinate perfect cu accente de culori tari, vii – rosu, turcoaz si mov. Desi nuantele de gri predomina cantitativ si imprima atmosferei un aer masculin, aceste accente de culoare alese pentru tapet, accesorii – scaunul de relaxare din living, tablouri, pernutele decorative – incalzesc atmosfera si ofera caldura, transformand un banal apartament de bloc, intr-un camin pimitor.

 

Desigur, designul a fost inspirat din personalitatea tinerilor proprietari, care sunt foarte aventurosi – le place sa incerce lucruri noi, le plac gadget-urile si au o viata foarte active, de aceea, designerul le-a gandit o amenajare care sa transforme locuinta intr-un spatiu de relaxare pe care tinerii il merita, dupa o zi activa.

 

In living sunt rasfatati de covoare pufoase, foarte comode pentru talpi desculte, draperii blind-out pentru relaxare totala si evadarea din exteriorul aglomerat si multe spatii de depozitare pentruo incapere aerisita, care nu este incarcata vizual.

 

In ceea ce priveste dormitorul matrimonial designerul Art Deco Zone a optat pentru un tapet simplu cu textura care imita betonul, insa pe peretele opus ferestrei s-a gandit la amplasarea unei casete de plexiglass, care se continua pe tavan. Caseta are atat un rol decorativ – pe suprafata din interior a fost aplicata o imagine de dimensiuni mari – cat si functional – atuci cand este aprinsa, dezvaluind imaginea aplicata pe interior, confera incaperii o atmosfera intima, cu un tip de iluminare aparte.

 

Bucataria este mica, dar complet utilata in mod ergonomic pentru a economisi spatiu si a da senzatia unui spatiu de gatit si luat masa incapator. Aici se regasesc tonuri de gri si bej, iar culoarea de accent este rosu bordeaux. La impresia de spatialitate contribuie si finisajele lucioase ale fronturilor mobilierului.

 

Dressingul este o incapere luminoasa, cu tonuri foarte deschise de gri, care a fost conceputa ca un dulap mai mare, in care intri, probezi in liniste pana decizi ce porti si te gandesti ce se potriveste cel mai bine pentru o noua zi.

 

Tinand cont ca dimensiunile baii matrimoniale sunt foarte reduse, designerul a tinut neaparat ca spatiul sa fie amenajat ergonomic, pentru ca totul sa fie la locul lui si nimic sa nu lipseasca dintr-o baie complet utilata. Aspectul acestei incaperi nu este unul aglomerat, ba din contra, este in ton cu amenajarea intregului apartament – s-a folosit aceeasi gama de culori si contraste, accentual de culoare fiind dat aici de rosu, prin placile de decor si accesorii. Pentru senzatia de spatialitate, designerul Art Deco Zone a optat pentru corp de lavoar si vas de WC suspendate.

 Proiect de amenajari interioare realizat de echipa Art Deco Zone