apartament drumul taberei

 1. ame
  ame
 2. amenajari interioare dining
  amenajari interioare dining
 3. design interior living modern
  design interior living modern
 4. amenajari interioare bucatarie moderna
  amenajari interioare bucatarie moderna
 5. design interior dormitor matrimonial
  design interior dormitor matrimonial
 6. design interior dormitor cu baldachin
  design interior dormitor cu baldachin
 7. design birou modern - minimalist
  design birou modern - minimalist
 8. amenajare interioara dressing
  amenajare interioara dressing
 9. Amenajare interioara camera de oaspeti
  Amenajare interioara camera de oaspeti
 10. Design interior camera de oaspeti
  Design interior camera de oaspeti
 11. design interior hol fototapet
  design interior hol fototapet
 12. Design interior baie matrimoniala mozaic
  Design interior baie matrimoniala mozaic
 13. Amenajare interioara baie matrimoniala mozaic
  Amenajare interioara baie matrimoniala mozaic
 14. Design interior baie de servici mozaic verde
  Design interior baie de servici mozaic verde


Proiectul de amenajari interioare a fost facut pentru un apartament cu patru camere de aprox. 79 mp., achizitionat de un cuplu tanar care si-a dorit un camin definit prin confort, relaxare si romantism.

 

La cererea clientului, s-a intervenit in compartimentarea apartamentului pentru a mari si a reimparti spatiul. Astfel peretele dintre bucatarie si living a fost inlaturat iar zona de dining a fost extinsa pe balcon. Prin aceasta extindere am mai castigat aprox. 15 mp la totalul suprafetei utile a apartamentului. Astfel am obtinut un spatiu deschis dar totodata multifunctional: bucatarie, living si dining. In bucatarie am aplicat autocolant pe perete pentru a adauga o nota de originalitate si un plus de culoare. Am folosit culorile preferate ale clientilor pentru usile de mobilier. Verdele si movul ies in evidenta si dau un aspect fresh incaperii. Pentru a delimita zona de zi de bucataria am propus o insula cu dubla functie, zona de lucru suplimentara cu spatiu de depozitare sub blat si loc de luat masa cu  rol de minibar.

 

Zona de zi este foarte bine luminata si a fost mobilata in mare parte in stil modern, dar putem observa si accente clasice in zona de dining precum si candelabrul pe centrul tavanului. Pentru ca si-au dorit semineu si televizor in living, am gandit un perete din rigips la baza caruia am incastrat un semineu electric, iar deasupra lui, dupa nisa pentru receiver, am amplasat un televizor cu led. Masuta de cafea are si ea un design deosebit si a fost gandita astfel incat prin blatul ei de sticla sa se vada scoicile si alte elemente decorative preferate de clienti. Dupa cum am mentionat mai sus, apartamentul nu este foarte spatios si de aceea am folosit in zona de living mult alb cu accente de mov pe anumite zone.

 

Datorita faptului ca proprietarilor le place foarte mult sa calatoreasca, in holul de tranzit dintre living si dormitor am aplicat pe un perete fototapet cu unul din marile orase ale lumii.

 

Dormitorul matrimonial are un design armonios prin combinatia dintre alb si auriu, iar patul cu baldachin adauga o nota de romantism. Un alt punct de interes in dormitor il prezinta tablourile cu teme acvatice preferate de client. Si tapetul, de culoare aurie are un design ce ne duce cu gandul la valurile marii. Pentru a mentine atmosfera romantica, tablia patului a fost capitonata cu piele ecologica de culoare alba iar baldachinul de un auriu transparent ne impresioneaza prin falduri si prin modul in care a fost croit. E foarte comod si faptul ca din dormitor exista intrare in camera de dressing, unde avem un spatiu bine compartimentat si incapator. Cum nu ne puteam imagina o camera de acest tip fara oglinda, am folosit una mare cu rama aurie si multiple incrustatii.

 

Camera de oaspeti este decorata in culori neutre, calde pentru a oferi un plus de confort musafirilor. Spatiul este foarte aerisit, fara foarte multe detalii care sa-l incarce. Cateva tablouri si poze se asorteaza perfect cu cromatica tapetului. Insertia de placi decorative de pe usile glisante ale dulapului de dressing fragmenteaza compozitia banala a usilor pana in tavan si le transforma intr-un obiect de design interesant.

 

Una dintre cele patru camere a fost impartita in doua, de unde a rezultat un spatiu pentru birou si un spatiu de dimensiuni mai reduse pentru dressing.  Designul interior al biroului este simplu si practic, decorat cu culorile alb, negru, bej si wenge.

Amenajarea interioara a baii matrimoniale pastreaza in mare parte liniile intregii locuinte in ceea  ce priveste culorile si stilul. In baie, dorinta clientului a fost sa amplasam doua chiuvete si o cada cu picioare. Deoarece o baie de bloc este foarte mica, am propus o oglinda mare pe peretele cu chiuvetele, pentru a mari vizual incaperea. In continuarea peretelui in care a fost incastrat rezervorul pentru toaleta s-au construit doua nise pentru depozitare.

Rezultatul final al proiectului de amenajare interioara a fost cel dorit de client deoarece acesta a regasit in apartament tot ce si-a punctat de la inceput.

 

 Proiect de amenajari interioare realizat de echipa Art Deco Zone