Cum amenajam livingul cu bani putini,

Livingul este spatiul din locuinta in care ne petrecem cel mai mult timp impreuna cu familia atunci cand suntem acasa. In plus, livingul este spatiul in care ii invitam pe oaspetii nostrii. Este foarte usor sa reamenjam livingul prin rearanjarea mobilierului sau prin adaugarea unor mici accesorii decorative. 

Daca ne dorim amenajari interioare moderne nu este obligatoriu sa renuntam la intreg mobilierul pe care il avem. Este suficient sa renuntam la cateva dintre obiectele care nu se mai potrivesc cu ideile noastre de amenajari interioare. de exemplu putem pune deoparte fotoliul rabatabil din living si sa limitam numarul de perne decorative. Putem folosi o perna mare sau doua mici, sau poate doua perne de dimensiuni mai mari. Culoarea si textura pernelor trebuie sa fie foarte apropiata de cea a canapelei. Parchetul din bambus sau din orice alt tip de lemn confera un aspect modern si elegant amenajarilor interioare. Obiectele cu forme geometrice folosite pentru decorarea livingului vor contribui la crearea designului modern.

Livingul trebuie amenajat in asa fel incat sa avem macar o zona pentru conversatie. Daca spatiul alocat livingului este stramt, este recomandat sa ne limitam doar la zona de conversatie cu canapea si masuta de cafea. Daca spatiul ne permite, putem amenaja in living si zona de entertainment cu TV si birou cu calculator. Nu este necesar sa cumparati alte piese de mobilier, este suficient sa reconditionati piesele de mobilier pe care le aveti deja. Daca stofele s-au demodat si nu se mai potrivesc cu amenajarile interioare la care v-ati gandit deja, puteti schimba stofele si fetele pernutelor.

Pentru mai multe idei de amenajari interioare aveti la indemana o multime de reviste de specialitate care va pot oferi sfaturi si idei foarte utile, dar, de ce nu, chiar si dvs. puteti fi propriul designer daca stiti cu siguranta ce anume va doriti. In domeniul amenajarilor interioare putem da frau liber imaginatiei si putem crea cele mai variate decoruri atat timp cat respectam cateva dintre regulile de baza ale esteticului.

Autor:
Lasa un comentariu