Artisti pe Facebook - Un cadou pentru Keo, iulie 2011

Un birou, cadou pentru Keo 

 

Muzica buna se compune cand te simti bine. Si cel mai bine te simti acasa, atunci cand atmosfera se potriveste cu personalitatea ta si stilul tau de viata. 

 

Dupa cum stiti, noi cream amenajari din pasiune si ne place sa facem amenajari interioare si design interior pentru oricine le apreciaza. Cu atat mai mult pentru un artist! Cum luna trecuta a fost aniversarea prietenului nostru, Keo i-am facut un cadou special pentru studioul sau de lucru de acasa: un birou conceput special pentru aparatura pe care o foloseste si asortat culorilor din camera.

 

Biroul este special creat pentru a se asorta cu mobilierul wenghe din restul incaperii dar si pentru a integra sistemul audio astfel incat sa aiba un spatiu cat mai practic pentru creatie.

 

Irina Constantin (designer de interior) alaturi de arhitectii de la Art Deco Zone au vrut sa creeze un cadou ideal pentru un artist si pentru un compozitor, astfel incat Keo sa se simta bine cand isi creaza muzica.

 

Designerii de la interiordesigner.ro creaza spatii croite special pentru personalitatea clientilor lor, si isi adapteaza amenajarile interioare in functie de preferintele si stilul de viata al acestora, astfel incat, atunci cand au avut ocazia sa se intalneasca cu Keo s-au straduit sa ii creeze o piesa de mobilier care sa ii fie pe plac si cat mai practica.

 

Iata ce scrie prietenul nostru Keo pe pagina sa de Facebook

 

"As vrea sa multumesc prietenilor mei de la firma www.interiordesigner.ro pentru cadoul foarte frumos pe care mi l-au facut de ziua mea - un birou din wenghe facut pe masura special pentru home-studioul meu. O echipa foarte simpatica si extrem de profi! Biroul imi place mult de tot ;) Keo".

 

Multumim Keo pentru cuvintele frumoase!!!